Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

Romantisk Weekend på det eventyrlige Hotel Dalen i Norge

Velkommen til Dalen Hotel® i Telemark

Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

Velkommen til et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon, Dalen Brygge med enkel adkomst til hotellet.

Båtentusiasten

Opplev både kongen og droningen av Telemarkskanalen med 2 netter på Dalen Hotel. Fra DKK 5395,- per person (tilgjengelig i kanalsesongen).

Reis med både kongen og dronningen av Telemarkskanalen

Dag 1;

Avreise fra Lunde og avgang med et av de klassiske kanalskipene, inkludert i pakken er lunsj ombord, overnatting på eventyrhotellet Dalen Hotel inkludert aperitiff, historiefortelling samt 3 retters middag i hotellets restaurant.

Dag 2;

Nyt hotellets frokostbuffet og smør gjerne med en nistepakke til dagens aktivitet. Vi anbefaler et besøk til Vest Telemark museum og spasertur fra museet til Ruigården. På kvelden serveres 3 retters middag i hotellets restaurant og etter maten serveres kaffe foran peisen eller i Hallen til klassiske toner.

Dag 3;

Etter frokost på hotellet er det avreise fra Dalen Brygge med det et av de historiske kanalskipene til Lunde over Bandak.