Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

#konferencerogseminarerudeinaturen

Nu får du en fantastisk mulighed for at lægge din næste konference ud i naturen.

Vi har udviklet et færdigt koncept, hvor du har alle de moderne bekvemmeligheder, du er vant til fra et konferencecenter.

Vi kan placere vores set-up på Danmarks smukkeste pletter (naturligvis indenfor lovens spilleregler og rammer). Konceptet kan skaleres op og der er også break-out mødelokaler. Vi sørger for alt det praktiske med strøm, Wifi, toiletfaciliteter, mødepakker, forplejning, morgenmad, frokoster mv. Vi kan faciliterer seminarindhold* særligt omkring bæredygtig virksomhedskultur igennem vores bæredygtighedseksperter samt spændende foredragsholdere. Der kan bygges sociale lag med medarbejderaktiviteter, middag og underholdning. Der kan tillige afholdes flerdagesarrangementer baseret på high-end glamping teltovernatning (læs: rigtige senge, dyner og hovedpuder).

Skalering

Vi kan skalere arrangementet i forhold til gruppens størrelse, lige fra små ledergrupper til hele virksomheder. Man kan nøjes med kun dagskonference eller alene social hyggedag for virksomheden, men vi kan også stå for flerdagsarrangementer.

Læs mere om bæredygtige konferencer og seminarer ude i naturen samt priseksempler her!