Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

Optimera og Due Hospitality

 Arrangement tirsdag d. 14/11-2017
– Die Herren og fodboldlandskamp Irland-Danmark

Byggecentret Optimera åbnede i maj 2017 en ny forretning i Aarhus. Kendskabsgraden til firmaet var lav, men det blev ændret med et vellykket kundearrangement i samarbejde med Due Hospitality.

– Vi valgte Due Hospitality, fordi vi ønskede at få skabt tillidsfulde relationer til vores kunder. Due Hospitality formåede at skabe en fantastisk aften, siger Christina Mortensen.

Optimera havde inviteret 180 kunder fra Aarhus-området til et socialt arrangement tirsdag d. 14. november i firmaets enge lokaler, da Danmark spillede den afgørende VM-kvalifikationskamp imod Irland på udebane.

Og det blev i den grad en festlig aften.

Kunderne blev modtaget på den røde løber med pølsevogn og livemusik fra U2-kopibandet, Die Herren. Klædt i fodboldtøj i rød-hvide farver blev kunderne varmet op af fodboldkendisserne Peter Møller, Stig Tøfting og Niels Christian Frederiksen til den afgørende landskamp, der sluttede med en knusende sikker dansk sejr på 5-1 og en VM-billet til Rusland.

– Vi kom alle tættere på hinanden den aften og fik skabt stærke relationer til vores kunder. Det var virkelig hyggeligt, og folk var helt kåde under arrangementet. Der blev delt rigtig mange ’herrekrammere’ ud, siger Christina Mortensen og fortsætter:

– Det hele gik op i en højere enhed. Man tænker undervejs, at det hele er kaos. Men i sidste ende, så bliver det et fantastisk arrangement. Den her oplevelser kommer til at leve længe endnu.

Marketingschefen giver en stor cadeau til Due Hospitality.

–  Deres mange års erfaring kommer virkelig til deres ret. De er tre gode super gode gutter, der får tingene til at ske. Vi er fuldt ud tilfredse med arrangementet, fortæller Christina Mortensen.

De samme positive toner lyder fra Optimeras butikschef, Charlotte Klena.

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde. Arbejdsfordelingen mellem os var klar, og jeg var ikke i tvivl om, at vi nok skulle komme i mål på dagen, siger hun.

Charlotte Klena har efterfølgende oplevet meget positiv feedback fra Optimeras kunder, der gav udtryk for, at de i den grad følte sig sat i centrum under aftenen.

Og butikschefen åbner op muligheden for flere fællesarrangementer i fremtiden – måske under VM i fodbold i Rusland til sommer, hvor Danmark nu er kvalificeret.

– Jeg vil gerne anbefale Due Hospitality til andre firmaer. Vi havde en god dialog og en virkelig god kemi sammen. De har de helt rigtige kontakter, og de var meget lydhøre igennem hele processen, slår Charlotte Klena fast.