Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

Kesssler og Tyson

Champions… Der aldrig blir Glemt…!

Af Kurt Thyboe

Den ene født 30.6.1966… I dag 52 år… Den anden født 1.5.1979… I dag 39 år. To babyer med 13 års forskel, fra hver sin side af planeten… Med samme skæbne… R.I.N.G.E.N.

Mike Tyson voksede op i ghettoen i New York… Mikkel Kessler voksede op på ”Bryggen” i København… To rimelige barske steder… Begge blev fighters… Vildt grebede af boksningen før de var teenagers. Kessler fik tilnavnet ”Viking Warrior”… Tyson blev først kaldt ”Kid Dynamite”… ”Baddest Man on  Planet”, så ”Iron Mike”.

De var begge ”Champions of the World” mange, mange gange og mens Tyson skræmte verden, så var charmen og smilet Kesslers solide mærke… og hans hårde næver… og hans eminente speed…

Der var meget stærke og glødende fights, der fascinerede hele verden, når de to gik i ringen. Mike Tyson vandt sine første 36 fights, med start i 1985, med 33 vundet på knock-out… 17 af dem i første omgang! Kessler vandt sin første VM-titel i 2004. han var kun 25 år, da han ”fjernede” Champen Manny Siaca efter kun 8 omgange, og gik direkte mod boksningens ”selected few”.

Mike var fra midt i firserne… Til de første par skridt ind i det nye årtusinde, fik ”The Mightiest Mad-Man Ever”, med flammende laser-øjne, enhver til at stivne. Privat havde han det mest bizarre liv. Med meget barokke problemer med kvinder!

Mikkel løftede sporten i Danmark til de vildeste højder, som aldrig set her! Specielt er der én kamp, ingen dansker nogensinde glemmer! Den fight i Herning, da Mikkel allerede var trådt ind i kongernes tronsal. Blandt ”Kings of Kings”! Den fight mod Carl ”Scorpion” Froch, hvor Mikkel var ved at tabe, og hans veteran træner, Jimmy Montoya, skreg ”You’re loosing it, kid! Do something… Or you’re gonna fucking blow it! You’re behind, boy!”. Mikkel connecter i de split-sekunder så direkte til sit fnysende, knurrende animal-instinct, smider al forsigtighed over bord og med sjælen i flammer kaster han sig hensynsløst, hæmningsløst ind i fighten. Pisket af desperationens sydende galskab, og lige der tager Mikkel kampen, lige dér vinder han!

Mens Froch i minutterne efter står med sit blideste smil, og trøster sin kvinde ”Sorry dear… I missed it, I failed you…”.

Da Mike har tabt titlen og vundet den igen, og i ny fight med Evander Holyfield føler, at dette går galt for ham, fordi Holyfield går rundt og ”head-banger” ham, nikker ham et læs af skaller og Mike siger det til The Referee, så siger referee… ”It ain’t your night, Mike!. Så kvitter Mike og bider øret af Holyfield! Fordi han føler, der er alt for meget spooky i spil lige her. Men bagefter siger han til sin ”fjende” i den ring ”Maaaaaaan, you beat me big-time! I take my hat off for you!”

Da tiden, årene, har slidt Tyson, der får han sit livs sidste gigant-fight mod Lennox Lewis, tidens champ i året 2002! men i de tre første runder gennem-banker Tyson denne nye champ. Hvad ingen havde troet, at der stadig var denne kraft i Mike! Mike viste strejf og gyldne detaljer fra sit repertoire fra dengang, og han var pludselig ung igen! Men så er han færdig, brændt ud… men han ved, at han fik demonstreret hele planeten sin stolte værdighed, sin ære! Still the Champ, om så kun for et par minutter…

Mikes afsked med gamet, for det kan alle, også ham selv klart se, er så rørende – da han går hen og fjerner blodet fra Lennox’ kinder og siger blidt ”Thanks for the pay-day, champ!” Som kun boksningens samuraier kan sige det… Nobelt! Cool!

Til hjertet.


Mike Tyson & Mikkel Kessler foredrag og eksklusiv aften

Oplev en once-in-a-life-time med bokselegenden Mike ”Iron” Tyson og Mikkel Kessler. Mike Tyson og Mikkel Kessler kommer til at fortælle om deres liv i og udenfor ringen. Deres opture, nedture og liv efter deres professionelle karriere. Første arrangement bliver i Cirkusbygningen den 30. oktober i Cirkusbygningen og herefter i Kongrescenteret i Herning den 31. oktober. Ulla Essendrop bliver værtinde på det hele.

Unik kundeoplevelse
VIP pakken indeholder eget bord, luksusmiddag, drikkevare og mulighed for billede med Tyson. Vi står for alt det praktiske, god mad, drikkevare og en unik oplevelse for jer og jeres kunder i elegante omgivelser.

Priser:

VIP

• 4-10 pladser ved eget bord
• 4-10 lækker 3 retters dinner inklusive vine, øl, vand, samt kaffe og te ad libitum i 3 timer
• Table sign with company logo

Pris DKK 1800,-/person
Eksklusiv moms

SUPER VIP

• 4-10 seats at your own table
•4-10 lækker 3 retters dinner inklusive vine, øl, vand, samt kaffe og te ad libitum i 3 timer
• Bordskilt med virksomheds logo
• Meet & Greet
• Inklusive foto med de to legender

Pris: DKK 2800,-/person
Eksklusiv moms