Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

Firedages studietur til London

Landsforeningen af Forsvarsadvokater på faglig og social studietur.

Due Hospitality arrangerede i slutningen af maj 2018 en firedages studietur til London for omkring 40 medlemmer af Landsforeningen af Forsvarsadvokater i Danmark.

Det primære formål med turen var at få indblik i de engelske advokaters arbejdsopgaver inden for det strafferetlige system i England. Seminariet gjorde deltagerne fra den danske brancheorganisation klogere på de store forskelle, der findes på dette punkt mellem de to lande.

Turen var en rigtig god oplevelse både fagligt og socialt, fortæller Kåre Pihlmann, der sidder i bestyrelsen for brancheforeningen Landsforeningen af Forsvarsadvokater.

  • Det var en stor succes, og deltagerne har udtrykt glæde og tilfredshed med forløbet af studieturen, siger Kåre Pihlmann.

Sammen med Kim Due Jensen fra Due Hospitality var han ansvarlig for at planlægge det faglige indhold af studieturen i et forløb, der har strakt sig over flere måneder, men som har betalt sig i den sidste ende.

For forsvarsadvokaten fremhæver særligt to forhold, der gjorde studieturen til den engelske hovedstad særdeles vellykket.

  • Due Hospitality har med Kim i spidsen formået at få turen til at forløbe gnidningsfrit. Kim har både været meget lydhør over for ønsker og fleksibel, hvis noget skulle ændres. Det gør samlet, at man som kunde ikke føler sig til besvær, siger Kåre Pihlmann og fortsætter:
  • For eksempel havde vi med ret kort varsel brug for at arrangere et stort mødelokale, hvilket hurtigt blev klaret uden problemer. Det var desuden en stor hjælp, at Kim Due var med på hele turen og ’løb i forvejen’ for vores gruppe, sådan at alt det praktiske var på plads, når vi ankom til mødestederne, hotellet og restauranter.

Landsforeningen af Forsvarsadvokater tager typisk hvert andet år på en lignende studierejse ud i verden for at søge ny viden inden for deres faglige felt og for at blive inspireret af andre kulturer.

Tidligere år er turene blandt andet gået til Washington i USA, og Tyrkiets hovedstad Istanbul, men i 2018 faldt valget altså på London.

Og med de positive oplevelser i bagagen er det ikke sidste gang, at Due Hospitality skal være rejsearrangører, hvis det står til forsvarsadvokaten.

  • Turen til London har været utrolig velforberedt. Der har været en fantastisk service hele vejen igennem, og vi har oplevet Due Hospitality som et meget seriøst firma, der virkelig tager godt hånd om sine kunder, siger Kåre Pihlmann.

Fakta.

Kåre Pihlmann.

Forsvarsadvokat med møderet for Højesteret (H), Pihlmann Advokatfirma.

Pihlmann Advokatfirma er et specialistkontor indenfor strafferet i København. Kontorets forsvarsadvokater indtræder i alle typer af straffesager.

Advokat Kåre Pihlmann har i mere end 10 år haft møderet for Højesteret (H), hvor han som forsvarsadvokat har ført en række straffesager vedrørende strafferetlige spørgsmål.