Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com

Privatlivspolitik

Nedenstående oplysninger har til formål at oplyse dig om Due Hospitality behandling af dine personoplysninger.

 

Kontaktoplysninger for den dataansvarlige:

Due Hospitality
Gl. Kongevej 35
1610 KBH

Tlf.nr.: +45 51888093
E-mail: info@duehos.com

Hvilke personoplysninger indsamler Due Hospitality?

Due Hospitality indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, e-mail,pas, telefon nr. samt DGU nummer.

Der bliver ikke behandlet personfølsomme oplysninger.

Til hvilket formål behandler Due Hospitality dine personoplysninger?

Due Hospitality behandler dine personoplysninger, når du køber produkter hos os.

Derudover behandler vi dine personoplysninger, når du deltager i diverse arrangementer/events og rejser, der er arrangeret af os.

Endelig anvender vi dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter, hvor du får den bedst mulige information om vores arrangementer og tilbud.

Hvor indsamler Due Hospitality dine personoplysninger fra?

Due Hospitality indsamler dine personoplysninger enten direkte fra dig selv eller fra den virksomhed, der har inviteret dig til arrangementerne samt rejser.

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger, der indsamles til brug for markedsføringsmæssige aktiviteter, sker på grundlag af et samtykke fra dig, jf. markedsføringsloven § 10.

Dine personoplysninger indsamlet til brug for salg af produkter, golfarrangementer- og ture sker som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf.  persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b).

De behandlede personoplysninger er nødvendige for at Due Hospitality kan opfylde sine forpligtelser overfor dig, og såfremt du ikke ønsker at give dem, kan Due Hospitality ikke yde de ønskede services.

Hvem videregiver Due Hospitality personoplysninger til?

 Due Hospitality videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt samtykker hertil, såfremt det er nødvendigt for at opfylde den kontraktretlige forpligtelser over for dig, eller såfremt Due Hospitality er retligt forpligtet hertil. Typisk vil videregivelse ske til flyselskaber/hoteller, der bistår Due Hospitality med at planlægge arrangementerne/ture

Due Hospitality benytter sig derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af Due Hospitality. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/EØS eller lande der yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Due Hospitality sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Due Hospitality har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos Due Hospitality har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Du modtager personoplysningerne i et struktureret, almindeligt anvendt og læsbart format.

Du har endvidere ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed kan sendes til Due Hospitality via e-mail: consensus@duehos.com

Ret til at gøre indsigelse

I tilfælde af, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføringstiltag har du ret til at gøre indsigelse mod behandling, hvorefter Due Hospitality ikke længere vil behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter.

Samtykke                                                                                                                                

I tilfælde af, at Due Hospitality behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter Golf Business Partner ikke længere vil behandle dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du tilbagetrækker et samtykke, vil Due Hospitality ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig.

Klage

Klage vedr. behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Anden generel vejledning og information kan findes på www.datatilsynet.dk.

Cookiedeklaration