Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2991 3492
Duration: 01 Sep 2014 - 05 Jun 2015

Forkæl dine kunder og mærk suset på de største stadions med både La Liga, Premier League og Champions League. Vi har mulighed for at booke fodboldkampe med overnatning gennem travel2football.dk – husk altid at flyrejser ikke er med i pakken. Har du spørgsmål, så kontakt venligst vores konsulent hos Due Hospitality, Thore Engraf på mobil +45 22 43 45 12 eller mail thore@duetravel.com

 • Sådan kommer i med…

  Klik på link og brug jeres booking kode, bemærk alle rejser er uden fly.
  http://www.travel2football.dk/

  Guideline:
  1) Find den kamp i vil se
  2) Vælg billettype
  3) Vælg hoteltype
  4) Tast antal personer og værelsestype ind
  5) Vælg agent login

  Username: cembrit – password: cem1234

  Voucher bliver sendt direkte til dig pr. mail, det samme med faktura. For at genfinde din booking, eller genudskrive din voucher se her:
  http://www.travel2football.com/agent

  brug username og password for den enkelte agent for at se bookinger og evt. udskrive ekstra vouchers

  Bemærk desuden at kampe i England kan flyttes med 6 ugers varsel, vi hjælper således med at passe hotelværelser til, i så fald det kommer til at gå ud over bookingen – følg med i planlægningen her.
  http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches.html?paramClubId=ALL&paramComp_100=true&view=.dateSeason

  I La Liga er det 2 uger før kampen, den kan flyttes.

 • Travel2football er som de eneste i Danmark authoriseret af både Arsenal FC, Manchester United, Liverpool FC, Chelsea FC og Tottenham Hotspur til salg af hotel og billetpakker. Vi har egne business seats til alle hjemmekampe på Emirates, Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og White Hart Lane.

   

 • Vores kontakt hos Due Hospitality er Thore Engraf

  Thore Engraf mobil +45 22 43 45 12
  Thore@duetravel.com

  Det med småt:

  Betingelser for engelske fodboldkampe

  Betingelser for køb af billetter eller pakkerejse:
  En bekræftet reservation er ikke tilbagebetalingspligtigt uanset personlige forhold den eller de rejsende måtte have.
  Hvis en bekræftet weekendkamp bliver ændret fra lørdag til søndag kan Event Tours ikke stilles til ansvar for merudgifter til ændring af flyrejse eller ekstra overnatning.

  Hvis en weekend kamp ændres til en mandagskamp er følgende muligheder tilgængelige:

  1. Hvis muligt, vil Due Travel/Hospitality tilbyde ophold på samme hotel eller ved anden hoteludbyder
  2. Ved brug af andet hotel vil en eventuel merudgift blive betalt af brugeren. Tilbagebetaling af overskud fra flytning til andet hotel vil ikke blive udbetalt.
  3. Hvis  Due Travel/Hospitality ikke kan tilbyde overnatning indenfor rimelig klasse af den købte pakke, vil en tilbagebetaling være mulig – Der vil dog blive tilbageholdt et administrationsgebyr på 500 Dkr.

  Flytning af en kamp
  Hvis en kamp bliver flyttet med kort varsel på grund af dårlige vejrforhold, arbejdskonflikter, eller andre forhold, som ikke er under kontrol af fodboldklubben eller tv-selskaber, vil fodboldbilletter være gyldige til den nye dato hvor kampen skal afholdes . Afhængigt af tilgængeligheden vil en alternativ kamp blive tilbudt.

  Bekræftelse af kampdage og tidspunkt
  Due Travel/Hospitalityvil løbende opdatere dato og tidspunkt for kampdage på hjemmesiden; www. Due Travel/Hospitality, Ved ændringer skal billetindehaverne selv søge kontakt til Due Travel/Hospitality for at lave en eventuel ændring af billet eller hotelophold. Ønskede ændringer skal være  Due Travel/Hospitality i hænde senest 14 dage før en kamps spilledag. Se eventuelt betingelser for ændrede kampdage herover.

  Billet levering
  Levering vil ske til hovednavnet af en eventuel gruppe på bestillingstidspunktet. Cirka klokken 18.00 på fredage ved weekendkampe ​​eller ved middagstid på kampdage ved hverdagskampe. Ved levering på hotellet hvor overnatningen skal finde sted, tillægges et gebyr på 100 Dkr. Kontakt eventuelt  Due Travel/Hospitality for yderligere information herom.

  Due Travel/ Due Hospitality.