Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2991 3492
Duration: 4-dage
Location: Piemonte, Italien

Velkommen til det smukkeste Italien. Vi præsenterer en 4 dages incentive med hovedvægten på samvær, vin og ikke mindst mad. Hvis der skal bookes mere end én person, refreshes browseren.

Tilbage til Brdr Dahl forside

 • Guide service

  piedmont-langhe-hills-vineyardsDet bliver jo et gladelig gensyn efter en mindre pause. Jeg har nu boet 6. år i Italien og jeg er glad for I har lyst til at besøge min baghave og jeg glæder mig til at hygge om Jer igen – , og øse lidt af de skæve Italienske oplevelser jeg har fået. Som noget nyt har jeg bestemt mig for at I skal lærer noget på denne tur !! – Jeg har en hjælpende hånd med i Sommelier Nanna Wad – som vil give Jer et ”crash kursus” i Piemonte vinene – som vi støder ind i undervejs.
  Har I nogen spørgsmål til turen er i velkommen til at kontakte mig på kim@duetravel.com eller på mobil 28157789. Programmet er vores retnings linier – hvis vi undervejs får lyst til at ændre for at optimere jeres oplevelser – gør vi gerne det (så vidt det er muligt økonomisk), der skal være plads til de spontane indfald der gør livet lidt mere interessant i ny og næ.

 • piemonte_robert_sm

  Dag 1

  Kl. 08.00 Mødetid I Kastrup Lufthavn, Terminal 2
  Kl. 09.55 Flyafgang til Milano, Malpensa
  Kl. 11.50 Ankomst Malpensa Lufthavn, efter vi har modtaget bagagen – går vi til vores bus
  Kl. 12.30 Vi kører mod Monferatto
  Kl. 14.30 Frokost Restaurant er IL MERLO GHIOTTONE i Castagnole Monferrato. Vi smager
  genboens vine, efter frokost – en rundtur på den lille Familie vinfarm
  Kl. 16.30 Vi kører videre til vores hotel
  Kl. 18.00 Ankomst til Hotel Somaschi
  Kl. 19.00 Intro til Italiensk madlavning for begyndere
  Kl. 20.00 Vi går til bords og nyder frugterne i køkkent

  Dag 2

  Kl. 10.00 Besøg ved Brangero en mindre vinproducent i Barolo by, Efterfølgende – besøger vi
  storebror, Marchesi di Barolo.
  Kl. 12.30 Vi mødes med en Trøffel Jæger, som følger os på vej igennem vinmarkerne og vi har
  en lille trøffel jagt forberedt. Til sidst lander vi på vinfarmen, Casina Ballerin.
  Kl. 16.00 Retur til hotellet, afslapning ved svømmepoolen…
  Kl. 19.30 Vi kører til Alba by – hvor der venter en Pizza Aften. Bagefter en night cap eller 2
  inden vi kører retur til hotellet.

  Dag 3

  Kl. 08.30 Morgenmad.
  Kl. 09.30 Busafgang til Middelhavsbyen Alassio.
  Kl. 12.00 Vi lander på Grand Hotel 5★ – byens bedste strandhotel. En fisk og skaldyrs frokost
  venter. Derefter afslapning på stranden, liggestole – og GT service.
  Kl. 18.00 Gå tur ned i det hygge bystrøg (gode shopping muligheder til pigerne …!!)
  Kl. 19.30 ”Italiensk Dinner på stranden” – bare tæer og butterfly – Jeg samler det bedste Italien
  kan byde på – vi har god vin – mad og højt humør og lidt live musik – Dress Code –
  FESTLIG og bare tæer. Hotel Grand – Alassio 5★, www.grandhotelalassio.it.

  Hjemrejse dag

  Kl. 10.00 Afgang til Malpensa Lufthavn, terminal 2. Med shopping stop i stort Outlet
  shopping center (Frokost på egen hånd)
  Kl. 13.30 Vi fortsætter mod lufthavnen
  Kl. 14.40 Ankomst – Check-in.
  Kl. 16.40 Flyafgang til København
  Kl. 18.40 Ankomst Kastrup Lufthavn

 • Piemonte-Grinzane-Cavour04

  Mødetid i Kastrup lufthavn, Terminal 2 – Cafe Globetrotter

  Due Travel har indgået et partnerskab omkring vinrejser med Sommelier Nana Wad. Nana vil deltage på denne rejse og lære lidt fra sig omkring vinen vi skal nyde undervejs. Hun vil mødes med Jer i Lufthavnen og følge Jer på vej. Hun vil have Jeres flybilletter. Skulle I være forsinkede i forbindelse med fremmøde i lufthavnen bedes I kontakte Nana på mobil 7170 6974. I flyver med Easy Jet til Malpensa, Milano. Turen tager 2 timer. Når alle har fået deres bagage, går I igennem tolden. Efter tolden venter Kim Due. Skilt.

   Ankomst dag – Barbera vin frokost og Italiensk madlavning for begyndere

  Vi lander omkring middagstid, – vi har ca. små 2 timers kørsel til vores frokostaftale – Vi har sørget for lidt snacks i bussen til at tage toppen af de brødflove fornemmelser i maven – og naturligvis kolde øl. Vi når lige at ramme ind i Monferato vinområdet – hvor vi starter vinrejsen. Frokosten står klar.

  Den Store Barolo vindag

  Vi starter med besøg ved Brangero en mindre vinproducent. 2. Vingård der hvor den første flaske Barolo blev skabt – Besøg i Marchesi di Barolo´s historiske kældre. Derefter tager vi til landsbyen La Morra som har et fint udsigts-punkt – udover alle Barolomarkerne. Der fra går vi ned igennem vinmarkerne – en dejlig spadser tur på ca. 45 minutter (vi kommer til at gå imellem vinstokkene noget af vejen så husk fornuftigt fodtøj). Vores mål er en lille familiedrevet vingård. Når vi kommer til deres vinmarker vil der være et stop hvor vi hører om Trøfler. Området er kendt for hvide trøfler – der er sin vægt hver i guld.., omkring 85 EURO / GRAM, Erhvervet går stadig i arv fra far til søn – der jages om natten med hunde. En lokal Trøffel jæger fortæller os om det liv. – samtidig bliver der mulighed for en tår vin i naturen. (bemærk denne del af programmet gennemføres kun hvis vi har vejret med os). Vi fortsætter til 3. Vingård, Casina Ballerin og nyder en frokost. Sidst på eftermiddag retur til hotellet og afslapning. Aftens programmet foregår i vinbyen Alba, hvor vi har Pizza aften med efterfølengde godnat drink på bar.

  Den store badedag

  Vi lander på Grand Hotel 5★

  byens bedste strandhotel. En fisk og skaldyrs frokost venter. Derefter afslapning på stranden, liggestole – og GT service. Gå tur ned i det hygge bystrøg (gode shopping muligheder til pigerne …!!) ”Italiensk Dinner på stranden” – bare tæer og butterfly – Jeg samler det bedste Italien kan byde på – vi har god vin – mad og højt humør og lidt live musik – Dress Code – FESTLIG og bare tæer. Hotel Grand – Alassio 5★, www.grandhotelalassio.it.

  Hjemrejse dag

  Afgang til Malpensa Lufthavn, terminal 2. Med shopping stop i stort Outlet shopping center (Frokost på egen hånd) Inden vi når lufthavnen.

  Hotel Somaschi 4★

  Et kloster opført i 1600 tallet i den lille by Cherasco. Klosteret og byen ligger fint på en bakke top med udsigt over området. Selveste Napoleon har underskrevet en ny grænsekontrakt på vores hotel / Kloster. Der er en svømmepool tilknyttet og et mindre Spa.

  Grand Hotel Alassio 5★

  Hotellet i Alassio er byens stolthed og var i 1900 tallet samlingspunktet, hotellet har stået tomt næsten siden krigen, men har genåbnet i 2011. Der er et lækkert Spa område tilknyttet.