Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2991 3492
Duration: 13 Jun 2015 - 16 Jun 2015
Location: GRAND HOTEL ALASSIO TALASSIO srl Via Gramsci 2 17021 Alassio (SV) Italy

Velkommen til det smukkeste Italien. Vi fremover på 1/2-års basis sætte et særligt godt tilbud sammen, hvor vi vil hygge om vores bedste kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.

Tilbage til Brdr Dahl forside

 • Den første week-end tur

  Den første weekendtur bliver til den gamle engelske badeby, Alassio, mellem Nice og Genoa med base på det smukke, nyrestaurerede Grand Hotel Alassio 5★

  Vi er værter for en middag på stranden og et Champagnearrangement – der hedder ”Et hav af Champagne” (afvikles den 15. Juni).

 • Rejse datoer
  13 – 16. Juni – Grand Hotel Alassio
  Prisen for et værelse (2 personer), er DKK 5.500,- inkl. morgenmad

  Der vil være mulighed for at opgradere til værelser med terrasse, suite eller evt. lejlighed. Fly er inkl. – samt et par overraskelser undervejs…

  De yngste familiemedlemmer er også velkommen, vi finder en løsning her med ekstra opredning (mod mindre tillæg), ligesom der er en lokal børnehave – hernede kalder de det en “baby parking” – som min datter er meget glad for.

  Fly / transport til / fra Grand Hotel Alassio
  Vi flyver til Nice og afhentes af busser i lufthavnen. Vi hjælper naturligvis gerne med at booke eventuel leje bil.

  På gensyn i Alassio!

 • Vi bor på Grand Hotel 5★ – byens bedste strandhotel. Det betyder afslapning på stranden, liggestole – og GT service. Gå tur ned i det hygge bystrøg (gode shopping muligheder til pigerne …!!) ”Italiensk Dinner på stranden” – bare tæer og butterfly – Jeg samler det bedste Italien kan byde på – vi har god vin – mad og højt humør og lidt live musik – Dress Code – FESTLIG og bare tæer.

  Hotel Grand – Alassio 5★, www.grandhotelalassio.it.

  Hotellet i Alassio er byens stolthed og var i 1900 tallet samlingspunktet, hotellet har stået tomt næsten siden krigen, men har genåbnet i 2011. Der er et lækkert Spa område tilknyttet.