Mød os socialt!
Kontakt os: info@duehos.com, +45 2243 4512

F1 Experiences med 1-dags konference

Innovation, design og teamwork:
Dagskonference i hjertet af et Formel 1 Grand Prix!

Innovation, design & teamwork er overskriften på et 1-dages konference koncept i forbindelse med en Formel 1 week-end, udviklet af Due Hospitality i samarbejder med nogle af vores bedste kunder.

Formel 1 har samlet de dygtigste ingeniører, de bedste bildesignere, mest præcise mekanikere og de hurtigste racerkører. Dette fantastiske set-up skal vi tage lære af, fordi vi tror at innovation, design og teamwork er den bedste motor til at drive en virksomhed fremad.

Alle konferencer vil være specielt udviklet til den enkelte virksomhed, og vil fx. kunne indeholde keynote speakere fra virksomheden, en intern business case samt en executive speaker fra Formel 1 verdenen. Efter konferencen vil du komme helt tæt på oplevelserne i Formel 1 setup’et med bl.a. Pit Walk hvor du vil besøge teamgaragerne og andre store F1 oplevelser.

F1 Experiences officielle billetpakke sætte jer i hjertet af denne kæmpe oplevelse og tættere på Formel 1 end I vil kunne forestille jer! I kan læse om alle vores Formel 1 oplevelser og pakker her!

Kontakt Kim Due, kim@duehos.com +45 2815 7789 for nærmere information